HOUT

( ik kon de powerpoint niet vinden dus sorry als de begrippen niet helemaal kloppen)

Herhaling/ ritme

Het materiaal dat ik gebruikt heb voor deze proef zijn spijkers en hout. De herhaling het ik terug laten komen in deze proef door spijkers volgends een bepaald patroon in het hout te spijkeren. Ik heb gekozen voor drie takjes als basis omdat ik één takje te saai en onstabiel vond.

ruimte

Deze proef bestaat uit ijzerdraad, hout en was. De proef bestaat uit drie houten componenten die met elkaar in de knoop zitten, de componenten zijn van dunne houten takjes daar heb ik voor gekozen zodat je er doorheen kan kijken, daardoor wordt de proef ruimtelijker. Ik heb ervoor gekozen om één van de drie houten componenten te bedekken met was zodat de proef interessanter en mooier word.

Beweging

Deze proef is gemaakt van spijkers en hout. De intentie was om twee houten figuren aan elkaar vast de maken met een ijzeren draadje waardoor de twee houten figuren elkaar omhoog hielden, maar door een tekort aan tijd kon ik mijn plan niet helemaal uitwerken. Ik ontdekte dat als ik de twee houten figuren en een bepaalde positie neerlegde dat het bijna leek op twee mensen waarvan er één de handstand doet en de andere ook een gekke pose uitvoert. Ik de gekke bewegingen deden me denken aan yoga of turnen, dus zo heb ik toch beweging laten terugkomen in mijn proef.