3.10x tekst met 10x schetsidee

  1. Leeg een flesje kinderlijm in een bakje.
  2. De eerste stap bestaat uit het legen van de fles kinderlijm.​
  3. Optioneel: meng de lijm met kleurstof.​ Roer de glitter door de lijm.​
  4. Voeg scheerschuim toe.​
  5. Voeg een lenzenvloeistof toe.​
  6. Blijf goed roeren

Door de diversiteit van de natuur trekt Nederland veel diersoorten aan. Een van deze diersoorten kom je regelmatig tegen in je tuin: de vogel. Nederland kent veel verschillende vogelsoorten. Je vindt er mussen, mezen, lijsters, eenden, vliegenvangers en nog veel meer. Op deze pagina vind je de meest populaire vogelsoorten van Nederland, vogels die je in je tuin of in de omgeving kunt vinden.

Steepen alleen nog op een zebrapad, is ontzettend ouderwets!

Mariekke Steen maakte vandaag DE nieuwe mode van 2021 bekend. Ze noemt de lijn: strepen all the way. Er gingen al langer geruchten rond over het faillissement van steen maar met deze collectie komt ze zeker weer naar de top.

Vannacht is er een baby olifant geboren in Diergaarde Blijdorp, de moeder en de baby maken het goed. De baby verschijnt over een paar pas voor het oog van de pers en dan wordt ook de naam bekent gemaakt, maar de verzorgers hebben al wel laten weten dat het een jongetje is .

Een tuin vol bloemen geeft een vrolijk, kleurrijk geheel en verlicht de sfeer. Door eenjarige en tweejarige bloemen in uw tuin te zaaien, is het eenvoudig om afwisseling tussen vaste planten te creëren en zo uw tuin ieder jaar een andere kleur en variatie te geven. In dit artikel bespreken we algemene zaaitips, wanneer u eenjarige planten moet zaaien, wanneer u tweejarige of vaste planten moet planten en ten slotte wanneer u wilde bloemen moet zaaien.

Met miljoenen gelovigen over de hele wereld is de Kerk van het Vliegende Spaghettimonster de snelst groeiende religie ter wereld. Haar volgelingen, Pastafari, prediken haar boodschap sinds de open brief van de profeet Bobby Henderson aan de Kansas Board of Education in 2005. Deze brief ging viraal.

Tinnen soldaatjes te koop!

5 voor €2,50

10 voor €4,00

1232 nog beschikbaar

Het basketbal van tegenwoordig wordt op bijna elk continent door zowel mannen als vrouwen gespeeld. Twee teams van vijf spelers en zeven wisselspelers strijden in de wedstrijd. Het doel van het spel is om de bal te pakken en door de ijzeren ring (de basket) te gooien en te voorkomen dat je tegenstander hetzelfde doet.

De meeste eieren zijn lichtbruin of wit. Er zijn echter ook groene leghennen die blauwe of groene eieren leggen en rassen die donkerbruine eieren produceren (zoals Marans). De kleur wordt gebruikt in de eileider en is kenmerkend voor het ras.

De winnaar van de schoonste vogel van oosterijk is geworden: Lucy. Volgends de jury topte de andere vogels niet bij de schoonheid van Lucy. wat voor vogel soort Lucy is blijft voor de jury nog een raadsel. De andere deelnemers van over de hele wereld zijn telleurgestelt naar huis gegaan maar ze waren het eens met de jury: Lucy is de mooiste vogel.

Ik ga als volgt te werk, ik kies een van mijn schetsen uit aan de hand van de schets werk ik het eerste woord wat in me op komt als ik naar de schets kijk uit tot een stuk tekst.

Ik vond het een grappige opdrachten om te doen en ik ben tevreden met het hilarische eindresultaat.